17 Temmuz 2018 - 06:39
İlçemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi
  • Haber Tarihi: 15-11-2017

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79. yılında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma Programı saat 09.00 da İlçe Kaymakamımız Mehmet Şerif OLÇAŞ ve Belediye Başkanı Şehmus KARAMEHMETOĞLU’nun Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programa Çermik Anadolu Lisesinde devam edildi.

Çermik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Anma Programı, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından şiirlerin okunması ve 10 Kasım anısına video gösterisi ile sona erdi.

Anma programına ilçemiz Kaymakamı Mehmet Şerif OLÇAŞ, Belediye Başkanımız Şehmus KARAMEHMETOĞLU, Cumhuriyet Savcısı Süleyman ÖZEN, Garnizon Komutanı J. Yzb. Alper Soner SERİN, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Mustafa Kader ALTAN, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.