14 Kasım 2018 - 19:14
İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programı Yapıldı
  • Haber Tarihi: 19-10-2018

İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen törene İlçemiz Kaymakamı Nazlı Demir, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Kaymakamlık bahçesinde Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Akabinde ise Tepe Mahallesi muhtarı Fadil Şeker tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir, Belediye Başkanı Şehmus KARAMEHMETOĞLU, daire amirleri ve muhtarları makamında ağırladı. Muhtarların gününü kutlayan kaymakamımız, muhtarlığın önemine vurgu yaptı. Mahalle ve köy muhtarları ise ilgi ve alakasından ötürü kaymakamımıza teşekkürlerini ilettiler.