18 Ekim 2018 - 08:56
İlçemizde 19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Tören Gerçekleştirildi
  • Haber Tarihi: 21-09-2018

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle kaymakamlık önünde gerçekleştirilen törene Kaymakam Nazlı Demir, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kıran, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Ahmet Seyhun, kurum amirleri ve gaziler katıldı.

Atatürk büstüne çelenklerin sunulması ile başlayan törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılıp şiirler okundu.

Tören sonrası İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, protokol üyelerini, kurum amirlerini ve gazileri makamında ağırladı. Başkan Karamehmetoğlu; Gazilerin istek ve sorularını dinledi, her konuda kendilerine yardımcı olacaklarını iletti.