14 Kasım 2018 - 19:17
BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU: "DAHA GÜZEL BİR ÇERMİK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"
  • Haber Tarihi: 25-10-2018

Çermik ilçesi Tepe Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, "Daha güzel bir Çermik için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
                    Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çermik ilçe genelinde halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, çocuklarla da yakından ilgileniyor.
                    Çermikin çehresini değiştirecek eserleri ilçeye  kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Karamehmetoğlu, "Çocuklarımızın mutluluğu, büyüklerimizin memnuniyeti bize her daim güç veriyor. Daha güzel bir Çermik için bu güçle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
                                                   "İSTİKRARLI ŞEHRİN TEMELLERİ ATILDI"
                    İçme suyu şebekesinin yenilenmesi ve doğal gaz altyapı çalışmalarının önemine değinen Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu,Doğalgazın dünyada gelişmişlik göstergelerinden biri olarak kabul edildiğini; “Hem dünyada hem de ülkemizde doğalgaza geçen kentlerin yaşam kalitelerinde gözle görünür bir artış yaşanmaktadır. Geleceğin Çermik'i için koyduğumuz hedef doğrultusunda gelişmiş istikrarlı bir şehrin temellerini attık ve çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarda aksaklık olsun istemiyoruz. Planlı ve programlı şekilde ilerlemek niyetindeyiz. Halkımızın mağdur olmaması açısından çalışmalar titizlikle devam etmelidir. Bu bilgi alışverişlerimizi daha sık yaparak, Çermik'te doğalgaz çalışmalarını tamamlamak istiyoruz. Kurumlar arası sağlıklı görüşmeleri halkımıza hizmet olarak dönüştürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.