23 Şubat 2020 - 11:20
BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI
  • Haber Tarihi: 31-12-2019

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu yeni yıl mesajında, "2020 yılında ilçemize hizmet ve yatırımlarımıza devam ederken Çermik'imizi en iyi şekilde tanıtmak ve termal turizmi daha ileriye taşımak için de çalışacağız" dedi.

Çermik  Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Karamehmetoğlu yeni yıl kutlama mesajında "Öncelikle 2020 yılının Çermik'imize, hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim. Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Çermik'i daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacaktır. Yeni yılda yeni projelerimizi hayata geçirirken diğer belediyelere örnek olan sosyal belediyecilik çalışmalarımız da sürecektir. Hemşerilerimizin çok değerli ilgi ve destekleriyle Çermik'imize hizmet ve yatırımlarımız son hızıyla devam edecektir" dedi.