14 Kasım 2018 - 19:17
Başkan Atilla'dan İlçemize ziyaret
  • Haber Tarihi: 07-11-2018

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nu ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kaplıcalar Diyarı Çermik İlçemizi ziyaret etti. Başkan Atilla, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nu makamında ziyaret eden Başkan Atilla, belediyelerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Her ilçede Hükümetin desteğiyle çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Çermik ilçesi Sinek Çayı ile Hanika Boğazı arasında kalan susuz 8 bin dönüm arazinin sulu tarıma kavuşması için yaptığı çalışmalar devam ediyor. Kırsal kalkınma için çiftçimize destek oluyoruz. Devletimizin yaptığı çalışmalar neticesinde kaplıcalarıyla meşhur ilçemizde, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimizi ağırlayacak alt yapı oluşturuldu. Konaklamadan ulaşıma birçok konuda gelişen ilçemizde, yerli ve yabancı turistler, gönül rahatlığıyla gezebilir. Herkesi, kültürel, doğa ve tarihi yönden önemli bir noktada bulunan ilçemizi görmeye davet ediyorum."