14 Kasım 2018 - 19:27
Başkan Karamehmetoğlu İftar Programında Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi.
  • Haber Tarihi: 04-06-2018

Belediye Başkanımız Şehmus KARAMEHMETOĞLU İlçemiz Belediye meydanında vermiş olduğu iftar yemeğinde vatandaşlarımız ile bir araya geldi. İftar programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Sn. Mehmet Mehdi EKER, Diyarbakır Milletvekili Sn. Ebubekir BAL, Ak Parti Milletvekili Adayları, Kaymakam Mehmet Şerif Olçaş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Alper Soner Serin, Siverek ve Çüngüş Belediye Başkanları ile ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonrası gerçekleştirilen konuşmalarda söz alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Mehdi EKER halka hitap ederek şunları söyledi:

Bu ülkenin, liderimizin önünü kesmeye çalışan şer odakları hep oldu. Bu kimi zaman DAEŞ oldu, kimi zaman PKK oldu kimi zaman da Ankara’da darbeyi başlatmak isteyen hain FETÖ terör örgütü oldu. Biz bugüne kadar bunlarla baş ettiğimiz gibi bundan sonra da baş edeceğiz. Şimdi tutturmuşlar Ak Parti seçildiğinde bu ülke daha geriye gidecek, bunlar yapılan hizmetleri görmeyenlerdir. Özellikle bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçilsin fakat Ak Parti mecliste çoğunluğu sağlamasın. Bu insanlara empoze edilmeye başlandı. Buna çok dikkat edelim, çünkü çoğunluğun sağlanmadığı bir mecliste Cumhurbaşkanı’nın eli kolu bağlı hale gelecek. Çünkü yeni sistem ile meclis, hükümetten ayrı bir şekilde çalışacak kurum haline getirildi. Onun için çok çalışmalıyız. Bugüne kadar nasıl ki Çermik’e hizmet ettiysek bundan sonra da hizmetimiz devam edecek. Gerek turizm gerekse tarihin merkezi olan, geçmişten günümüze şehir kültürünün var olduğu bu güzide ilçemizi kalkındırarak hem iş, hem de hizmet bakımından en üst seviyeye çıkaracağız.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Milletvekili adayı Eker, Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile bir araya geldi. Yapılan görüşmeler esnasında gençler dışarıdan sık sık Eker lehine tezahüratta bulunurken, Belediye Başkanlığı çıkışında Eker, gençleri kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi