20 Ekim 2019 - 01:43
Başkan Karamehmetoğlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül?ü Ziyaret Etti
  • Haber Tarihi: 24-04-2019

Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Kaymakam Nazlı Demir, ve Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül’ü makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Çermik ilçesinin eşsiz tarihi eserleri, doğası, peribacalarını andıran Gelincik Dağı ve en önemlisi bin bir derde deva kaplıcalarıyla meşhur, turizm potansiyelinin yüksek bir ilçe olduğunu dile getiren Kaymakam Nazlı Demir, ilçede eğitim vermekte olan Çermik Meslek Yüksek Okulu’nda ilçenin turizm sektöründeki kalifiye personel ihtiyacını karşılayacak bu anlamda ilçenin gelişmesini ve kalkınmasını hızlandıracak turizm ile ilgili bölümlerin (Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Seyahat, Turizm, Eğlence Hizmetleri) açılmasını talep etti.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Talip Gül’e, Kaymakamımız Nazlı Demir tarafından ilçemizin tarihi ve turistik güzelliklerini simgeleyen plaket takdim edildi.

Kaymakam Nazlı Demir, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül’ü makamında ziyaret etti.