18 Ekim 2018 - 08:43
Belediye Başkanları Şanlıurfa'da Buluştu
  • Haber Tarihi: 25-01-2018

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısına  Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu katıldı.
                    Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ‘Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı’nın çok verimli bir şekilde tamamlandığını söyledi.
                     AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Yerel Yönetimler Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı’na; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 12 Bakan Yardımcısı, 4 Büyükşehir, 5 il ve 48 ilçe olmak üzere toplam 57 başkan ile Milletvekilleri ve 9 ilin AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanları katılım gösterdi.
                    Buluşmada, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi son değerlendirmeler yapıldı. Tecrübe paylaşımı, performans değerlendirmesi ve hizmetlerin de ele alındığı buluşmada seçimler öncesi izlenecek yol haritası da belirlenmiş oldu.
                                   BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU: TOPLANTI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ
                    Toplantıyla ilgili  açıklama yapan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. Başkan Karamehmetoğlu, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın Güneydoğu Belediye Başkanları Şanlıurfa’da bir araya geldiler. Bizler de AK Parti İlçe Belediyeleri olarak toplantıya katıldık. Bizim için çok yol gösterici tecrübeler paylaşıldı. Yerel yönetimler Başkanımız Erol Kaya ve ekibi, 2019 seçimlerine giderken belediye başkanlarının performans durumlarını, hizmetlerini, vaatlerini, sosyal ilişkilerini, projelerini güzel bir şekilde irdelemiş oldular. Bu güzel toplantıya ev sahipliği yapan Büyükşehir kadroları üzerlerine düşen görevleri yaptılar. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.