14 Kasım 2018 - 19:16
Cumhuriyetin Kuruluşunun 95. Yılı Coşkuyla Kutlandı
  • Haber Tarihi: 30-10-2018

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama programına katıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Kutlamalar Kaymakamlık Makamında yapılan Tebrikat Töreniyle başladı. Buradaki törende Kaymakam Nazlı Demir, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Protokol Üyeleri katıldı.

Kutlama programı Kaymakam Nazlı Demir ve Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu’nun öğrenci gruplarının ve halkın bayramının kutlanmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Nazlı Demir günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunarak, halk oyunu gösterileri yapıldı. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısı ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Ardından törene katılan öğrencilerin ve resmi kurum araçlarının tören geçişiyle, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılı kutlama programı sona erdi.