19 Ocak 2018 - 13:59
Diyarbakır Valisi Sn. Hasan Basri Güzeloğlu, Bir Dizi Temaslarda Bulunmak Üzere Çermik İlçemizi Ziyaret Etti.
  • Haber Tarihi: 12-12-2017

Diyarbakır Valisi Sn. Hasan Basri Güzeloğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Çermik İlçemizi ziyaret etti.

Kaymakamlık binası önünde Çermik İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş ve kaymakamlık çalışanları tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu’na öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Güzeloğlu, burada Kaymakam Olçaş’tan ilçe hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çermik Belediyesini ziyaret eden Vali Güzeloğlu’nu Çermik Belediye Başkanımız Şehmus Karamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, kurum müdürleri ve belediye çalışanları karşıladı. Vali Güzeloğlu’na Belediye çalışanları tarafından çiçek takdim edildi. Daha sonra Belediye Başkanlığı Makamına geçen Vali Güzeloğlu, burada Belediye Başkanımız Şehmus Karamehmetoğlu’ndan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Güzeloğlu Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinden sonra 81 mahalle muhtarlarımız ile kaymakamlık toplantı salonunda Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirdi.